Maak je keuze uit alle profielen

1396 profielen zijn er nu online

Jessica (24) Leiden

Ben je een man of een vrouw?

Ik ben een
Man
Ik ben een
Vrouw
16,66%

Wat is je geboortedatum?

33,33%

Waar woon je?

50%

Maak jouw GRATIS account aan!

66,66%

Controleer en bevestig je gegevens

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
E-mailadres:

Mijn gegevens zijn correct
en door deel te nemen verklaar ik me akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy statement van whatsappscontacten.nl.

83,33%

Succes! Jouw profiel is aangemaakt!

Klik op de bevestiging in jouw e-mail, deze is verstuurd naar:

Controleer of je e-mail goed is aangekomen!
Gebruik je Gmail? Controleer dan je SPAM map.
Gebruik je Outlook? Controleer dan je ONGEWENST map.

100% Discretie Verzekerd

100% Beveiligde Website

100% Gecheckte Profielen

Hoeveel VROUWEN DOEN AAN SEXCONTACT in jouw omgeving?


Op Whatsappscontacten zijn meer dan 80.000 vrouwen uit Nederland èn België zich vermaken met sexcontact. De kans is dan ook groot dat je iemand tegenkomt die je al kent. Het kan de secretaresse zijn van je kantoor, iemand van je opleiding of uit je klas, en misschien wel je ex! Het liefst spreken ze je vandaag nog voor een flirt


Dagelijks zijn slechts 50 plekken beschikbaar.

male

46% mannen

female

54% vrouwen


Dit zeggen onze leden:

"Eigenlijk wil ik alleen maar casual sexcontact, zonder verplichtingen. Geen gezeik, gewoon genieten! Dankzij Whatsappscontacten heb ik de komende week twee gesprekken. Heerlijk!!"

Laura (24), Eindhoven

3 Minuten geleden online

"Het is fantastisch hier! Ik heb afgelopen weekend mijn eerste sexcontact gehad!"

Joy35 (35), Nijmegen

21 Minuten geleden online

"Aanmelden op Whatsappscontacten was heel makkelijk en ging snel. Al binnen 5 minuten was ik aan het chatten met een leuke gast!"

Abigail (18), Tilburg

9 Minuten geleden online

FLIRTEN >> CHATTEN >> SEXCONTACT

De minimale leeftijd voor deelname aan whatsappscontacten.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van whatsappscontacten.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op whatsappscontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

whatsappscontacten.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op whatsappscontacten.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.

Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter. whatsappscontacten.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.